فایلها و فرمهای مورد نیاز
- فرم تعهد نویسندگان
- فرم تعارض منافع
- راهنمای نویسندگان برای مقالات مروری
- راهنمای نویسندگان برای مقالات پژوهشی
هزینه های پردازش مقاله
فرایند بررسی و انتشار مقالات در نشریه مطالعات در دنیای رنگ هیچ هزینه ای برای نویسندگان ندارد.
بررسی مشابهت
همه مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو (ایرانداک) بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند.
شرایط و ضوابط نشریه برای ارسال مقاله
- مسؤلیت کامل مطالب علمی و منابع چاپشده بر عهده نویسنده یا نویسندگان خواهد بود و نسخه نهایی مقاله پیش از چاپ به امضا نویسنده مسئول میرسد.
- نویسنده یا نویسندگان متعهد خواهند شد که مقالات ارسالی در نشریه دیگری انتشار نیافته است (فرم تعهد نویسندگان با امضاء نویسنده مسئول ارسال گردد).
- نشریه در پذیرش، ویرایش، اصلاح و یا کوتاه کردن مقالات با رعایت امانت در ارائه مطالب نوشتاری برای چاپ آزاد است.
- نویسندگان متعهد میشوند از کلمات مندرج در فرهنگستان علوم به جای کلمات بیگانه استفاده نمایند (استفاده از کلمات معادل فرهنگستان الزامی میباشد). برای دریافت کلمات فارسی میتوانید از وبگاه فرهنگستان استفاده نمایید.
- میانگین زمان داوری برای نشریه علمی مطالعات در دنیای رنگ 5 ماه میباشد.
- نشریه مطالعات در دنیای رنگ، آمادگی دارد تا مقالات مروری و مقالات پژوهشی در زمینههای مرتبط با علوم و فناوری رنگ (به بخش اهداف و چشم انداز مراجعه شود) در قالب راهنمای ارائه شده در زیر منتشر کند. خواهشمند است مقاله را از طریق وب سایت نشریه به آدرسhttp://jscw.icrc.ac.ir ارسال نمایید.
مدارک مورد نیاز برای ارسال مقاله:
- فایل کامل ورد (Word) مقاله بدون نام نویسندگان
- فایل PDF مقاله بدون نام نویسندگان
- فایل مشخصات نویسندگان: ارائه نام، آدرس الکترونیکی و شماره تلفن همراه تمام نویسندگان به زبان فارسی و انگلیسی و معرفی 2 داور متخصص پیشنهادی در هنگام بارگذاری مقاله الزامی است.
- فایل فرم تعهد نامه نویسندگان
- فرم تعارض منافع
- فایل عکس برای چکیده تصویری فارسی و انگلیسی
ساختار و دستورالعمل تنظیم مقالات
شرایط ارسال مقاله به صورت مروری
1- مقاله مروری ارسالی به نشریه حاوی آخرین یافتههای پژوهشی نویسندگان و سایر پژوهشگران مرتبط به موضوع باشد.
2- منابع مقالات مروری به روز باشد.
3- درج مقالات چاپ شده توسط نویسندگان، در بخش مراجع الزامی است.
نحوه نگارش مقالات مروری
- مقالات با استفاده از نرمافزار Microsoft Word و روی کاغذ A4 نگارش شود.
- در ضمن، متن اصلی به صورت تک ستونی، بخش فارسی مقالات با قلم بی نازنین و متن لاتین آن با قلم Times New Roman باشد.
- حاشیه بالا، پایین، چپ و راست در تمام صفحات 5/2 سانتیمتر باشد فاصله خطوط 5/1 سانتیمتر و متن از سمت راست به چپ تنظیم شود.
ساختار مقالات مروری
بخشهای هر مقاله به ترتیب زیر میباشد:
- عنوان فارسی و انگلیسی: مختصر و متناسب با محتوا با قلم B nazanin 14 پررنگ
- نام و نشانی نویسنده (نویسندگان)به فارسی و انگلیسی: نام، نام خانوادگی، نشانی محل کار و E-mail (نویسنده مسئول)، آدرس کامل پستی به همراه صندوق پستی و محل انجام تحقیق در یک صفحه جداگانه آورده شود.
- چکیده فارسی و انگلیسی: حداکثر 250 کلمه در یک پاراگراف شامل چکیدهای از کار انجام شده و یافتهها
- چکیده تصویری فارسی و انگلیسی: به صورت تصویر با وضوح dpi 300 در یک صفحه جداگانه آورده شود.
- واژههای کلیدی فارسی و انگلیسی: چهار تا شش واژه که محتوای دقیق مقاله را بیان می کند باید در زیر چکیده آورده شود.
- بدنه اصلی مقاله: با مقدمه آغاز و با نتیجهگیری به پایان میرسد. این قسمت به صورت تک ستونی با قلم B nazanin 12 نازک و Times New Roman 10 نازک نگارش میشود. عنوانهای متن مقاله با قلم B nazanin 12 پررنگ میباشد.
- جدولها، شکلها (شکل، نمودار و عکس): جدولها و شکلها به ترتیب، شمارهگذاری شده و در متن مقاله به آن ارجاع داده شود. عنوانهای (بالانویس) جدولها در بالای هر جدول و عنوانهای شکلها (زیرنویس) در زیر هر شکل با قلم B nazanin 10 نازک و قلم Times New Roman 8 نازک آورده شود. مطالب داخل جدول و شکل با قلم Times New Roman 8 باشد. عنوان مورد استفاده در محورهای شکل باید دارای واحد باشند و توضیح مربوط به نمودارها در شکل آورده شود. عکسها باید دارای وضوح(Resolution) تقریبیdpi 300 باشند و با فرمت Tif یاJPEG آورده شود. مراجعی که جداول و اشکال از آن استخراج شده است میبایست در عنوان جداول و اشکال ذکر شوند. شکل 1 و جدول 1 برای نمونه آورده شده است.
* زیرنویس شکلها و عناوین جدولها به دو زبان فارسی و انگلیسی نوشته شود. اعداد و متن در تمامی اشکال و جداول میبایست بهصورت انگلیسی باشند.
- معادلات و واکنشهای شیمیایی: معادلات ریاضی و واکنشها نباید به فرمت تصویر باشند و از قسمت درج معادلات در نرمافزار ورد استفاده شود. معادلات باید به صورت متوالی در سراسر مقاله شماره گذاری شوند.
- نتیجهگیری: در این بخش، نکات مهم مقاله به طور خلاصه مرور و نتایج برگرفته از آن توضیح داده میشود.
- پانویسها: توضیحات و معادل لاتین اصطلاحات و اسامی مولفانی که ذکر نامشان در منابع ضرورت ندارد، پایین هر صفحه با شمارههای مجزا برای هر صفحه آورده شود.
- تشکر و قدردانی: در صورتی که مقاله شما حامی مالی یا تامین کننده اعتبار پژوهشی دارد و یا برگرفته از طرح پژوهشی است، ذکر اطلاعات آن در یک پاراگراف با عنوان تشکر و قدردانی الزامی است. محل این پاراگراف در انتهای مقاله قبل از فهرست منابع میباشد.
- تعارض منافع: تعارض منافع از جمله مواردی است که ممکن است کاملاً آشکار نباشد و ممکن است بر قضاوت نویسنده، داوران و ویراستاران تأثیر بگذارد. آنها به عنوان مواردی توصیف شده اند که وقتی بعداً آشکار شوند، خواننده را دچار گمراهی یا فریب خوردن می کند. تضاد منافع ممکن است شخصی، تجاری، سیاسی، دانشگاهی یا مالی باشند. منافع «مالی» ممکن است شامل اشتغال، تأمین مالی تحقیقات، پرداخت برای سخنرانی یا سفر، مشاوره و پشتیبانی شرکت برای کارکنان باشد.
نویسندگان باید هرگونه تعارض احتمالی منافع مثل دریافت وجه درقبال مقاله، یا به دست آوردن موجودی یا سهم در یک سازمان را که ممکن است از طریق انتشار مقاله بدست بیاید و یا از دست برود به صورت مشخص بیان کند. چنانچه تعارض منافع وجود نداشته باشد جمله زیر باید به انتهای مقاله، قبل از تشکر اضافه شود."هیچ گونه تعارض منافع توسط نویسندگان بیان نشده است."
مراجع: نگارش مراجع در این مجله بر اساس شیوه رفرنس نویسی ونکوور ((vancouver است. برای مرجعنویسی در محیط نرمافزاری اندنوت و مندلی شیوه ونکوور را انتخاب نمایید .
- شماره مراجع در متن مقاله به ترتیب و داخل پرانتز ( ) باشد.
- هنگامی که در قسمتی از متن از چند منبع استفاده نماییم که شمارههای آن متوالی است، از خط فاصله (-) بین اولین و اخرین عدد استفاده کنیم. مثلا (6-2) در صورتیکه در بخشی از متن از چند منبع استفاده گردد، اما شماره منابع متوالی و پشت سر هم نباشد در این صورت بین شماره منابع یک علامت ویرگول گذاشته میشود. مثلا: (7 ،4 ،2).
- در فهرست منابع، منابع به ترتیب استفاده آنها در متن، در انتهای مقاله آورده میشود. .به عبارتی دیگر به هر منبعی یک عدد اختصاص داده میشود.
- تمام مراجع به زبان انگلیسی باشند. برای ارجاع به مجلات و کتابهای فارسی، مراجع به انگلیسی ترجمه شوند و حتما در انتهای آن کلمه[In Persian] ذکر شود.
- ذکر DOI برای مقالات انگلیسی و DOR برای مقالات فارسی در انتهای مرجع الزامی میباشد.
فرمت مراجع به صورت زیر میباشد:
ساختار مقالات پژوهشی
نحوه نگارش مقالات پژوهشی
- مقالات با استفاده از نرمافزار Microsoft Word و روی کاغذ A4 نگارش شود.
- در ضمن، متن اصلی به صورت تک ستونی، بخش فارسی مقالات با قلم بی نازنین و متن لاتین آن با قلمTimes New Roman باشد.
- حاشیه بالا، پایین، چپ و راست در تمام صفحات 5/2 سانتیمتر باشد فاصله خطوط 5/1 سانتیمتر و متن از سمت راست به چپ تنظیم شود.
بخشهای هر مقاله به ترتیب زیر میباشد:
- عنوان مقاله: به صورت فارسی و انگلیسی، کوتاه و معرف محتوی مقاله و حداکثر در 12 واژه باشد (قلم بی نازنین 16 و Times New Roman 14 ضخیم).
- اسامی نویسندگان (به فارسی و انگلیسی) ذکر شود و مؤلف مسئول با * مشخص گردد.
- آدرس نویسندگان: آدرس کامل پستی به همراه صندوق پستی و محل انجام تحقیق در یک صفحه جداگانه آورده شود. در ضمن، شماره تلفن، نمابر و پیامنگار مؤلف مسئول و نویسندگان همکار نیز ذکر شود (قلم بی نازنین 11 نازک، Times New Roman 10).
- چکیده: متن چکیده حداقل 90 و حداکثر 170 کلمه به صورت تک ستونی و حاوی هدف، نتایج اصلی و نتیجهگیری مهم باشد. چکیده نباید کلی و توصیفی باشد و از قید مراجع در چکیده خودداری شود (قلم بی نازنین 12 نازک وTimes New Roman 11).
- کلمات کلیدی: حداقل 4 و حداکثر 7 کلمه (قلم بی نازنین 12 ضخیم و Times New Roman 11 Bold).
* مقالات باید دارای چکیده و کلمات کلیدی انگلیسی و فارسی باشند.
متن مقاله که شامل قسمتهای زیر میباشد با قلم بی نازنین 12 نازک و Times New Roman 10 نوشته شود.
- مقدمه: مقدمه باید شامل یک توصیف کلی از موضوع، بررسی منابع و اهداف انجام تحقیق باشد.
- بخش تجربی: شامل بخشهای مواد (خلوص و مشخصات شرکت سازنده)، مشخصات دستگاههای مورد استفاده و روش کار میباشد.
توجه: در مقالات مدلسازی به جای بخش تجربی از عنوان مدلسازی استفاده شود.
- نتایح و بحث: این بخش حاوی نتایج آزمایشات یا مدلسازی و توجه به جزئیات به صورت شکل یا جدول میباشد.
- نتیجهگیری: نتایج اصلی تحقیق به صورت خلاصه ارائه میشود.
- - تشکر و قدردانی: در صورتی که مقاله شما حامی مالی یا تامین کننده اعتبار پژوهشی دارد و یا برگرفته از طرح پژوهشی است، ذکر اطلاعات آن در یک پاراگراف با عنوان تشکر و قدردانی الزامی است. محل این پاراگراف در انتهای مقاله قبل از فهرست منابع باید باشد.
-
تعارض منافع: تعارض منافع از جمله مواردی است که ممکن است کاملاً آشکار نباشد و ممکن است بر قضاوت نویسنده، داوران و ویراستاران تأثیر بگذارد. آنها به عنوان مواردی توصیف شده اند که وقتی بعداً آشکار شوند، خواننده را دچار گمراهی یا فریب خوردن می کند. تضاد منافع ممکن است شخصی، تجاری، سیاسی، دانشگاهی یا مالی باشند. منافع «مالی» ممکن است شامل اشتغال، تأمین مالی تحقیقات، پرداخت برای سخنرانی یا سفر، مشاوره و پشتیبانی شرکت برای کارکنان باشد.
نویسندگان باید هرگونه تعارض احتمالی منافع مثل دریافت وجه درقبال مقاله، یا به دست آوردن موجودی یا سهم در یک سازمان را که ممکن است از طریق انتشار مقاله بدست بیاید و یا از دست برود به صورت مشخص بیان کند. چنانچه تعارض منافع وجود نداشته باشد جمله زیر باید به انتهای مقاله، قبل از تشکر اضافه شود."هیچ گونه تعارض منافع توسط نویسندگان بیان نشده است."
12- جدولها، شکلها (شکل، نمودار و عکس)
جداول و شکلها به ترتیب، شمارهگذاری و عناوین جداول در بالای هر جدول و عناوین شکلها در زیر هر شکل آورده شود (زیر نویس و عناوین باید به دو زبان فارسی و انگلیسی باشد). مقادیر مورد استفاده در کنارنویس شکل باید دارای واحد باشند و توضیح نمودارها در شکل آورده شود. کل نمودارها به زبان انگلیسی باشد (مانند نمونه).
مراجع:
مراجع: نگارش مراجع در این مجله بر اساس شیوه رفرنس نویسی ونکوور ((vancouver است. برای مرجعنویسی در محیط نرمافزاری اندنوت و مندلی شیوه ونکوور را انتخاب نمایید .
- شماره مراجع در متن مقاله به ترتیب و داخل پرانتز ( ) باشد.
- هنگامی که در قسمتی از متن از چند منبع استفاده نماییم که شمارههای آن متوالی است، از خط فاصله (-) بین اولین و اخرین عدد استفاده کنیم. مثلا (6-2) در صورتیکه در بخشی از متن از چند منبع استفاده گردد، اما شماره منابع متوالی و پشت سر هم نباشد در این صورت بین شماره منابع یک علامت ویرگول گذاشته میشود. مثلا: (7 ،4 ،2).
- در فهرست منابع، منابع به ترتیب استفاده آنها در متن، در انتهای مقاله آورده میشود. .به عبارتی دیگر به هر منبعی یک عدد اختصاص داده میشود.
- تمام مراجع به زبان انگلیسی باشند. برای ارجاع به مجلات و کتابهای فارسی، مراجع به انگلیسی ترجمه شوند و حتما در انتهای آن کلمه[In Persian] ذکر شود.
- ذکر DOI برای مقالات انگلیسی و DOR برای مقالات فارسی در انتهای مرجع الزامی میباشد.
فرمت مراجع به صورت زیر میباشد: